@KTzone » 興趣 - 運動綜合討論 » 剛嵐thaiboxing

2008-1-7 16:17 小師妹~~
我最近係剛嵐泰拳健體中心到玩泰拳~~唔係玩左好耐~~
我覺得好好玩呀~~~呢到d師兄師姐又幾好~~
師傅又教得幾好~~~地方都幾好....係太子~~幾方便~~

有興趣ge一齊黎玩丫~~~價$唔算好貴...
俾個網址你地上去睇下丫~~
[url]http://www.knboxing.com.hk[/url]

2008-1-14 16:40 感性新時代
我有個朋友都係呢間剛嵐學泰拳~聽佢講都學得唔錯~我所知佢都玩左好一段時間喇!佢成日都叫我一齊去玩既:smile_35:

2008-1-15 17:00 小師妹~~
咁你做咩唔一齊上去玩呀??:biggrin2:

真係幾好玩架~~~師傅教得又幾好~~

2008-1-17 17:21 感性新時代
我都有考慮ga:tongue2:因為我個fd話果度係教得唔錯wor~佢又話學費都公道!我可能遲d就到時間都想試下.:005:

2008-1-18 20:09 小師妹~~
快d上黎試下啦~~~好好玩架:biggrin2:

2008-1-24 11:41 感性新時代
我另外個fd又上去交左學費~開始左上堂~佢話有兩個教練.一個女助教.ok 咁話~個fd又話果度有幾種唔同既班可以選擇~聽落真係唔錯:005:

2008-2-1 15:21 小師妹~~
係呀~~有分3種唔同ge班~~~
睇下自己需要邊種!!我覺得咁樣幾好~~~唔會亂~~有學到自己想要ge野:teeth_smiley:

頁: [1]
查看完整版本: 剛嵐thaiboxing